jóga

jógaóra Dinamikus jóga

Pfeffer Kinga

A dinamikus gyakorlás során az asanakat 2-3 légzésig tartjuk ki, ebben különbözik a statikus gyakorlástól, ahol minimum 5 légzésig. Asana sorozatokat végzünk, szinkronban a légzéssel, így a folyékonyság, folyamatosság áll a gyakorlás fókuszában. Egész testet átmozgató, dimamikus gyakorlatsor, amely teljes koncentrációt igényel. Kiegészítése lehet a statikus gyakorlásnak, illetve azoknak akik nem találták meg a számukra megfelelő gyakorlást a statikus irányzatokban. A nyújtások itt is statikusak.

A dinamikus jógaórákon a folyamatosság folyékonyság áll a gyakorlás fókuszában. Egy-egy testhelyzetben mindössze 2-3 légzésig maradunk, fenntartva ezzel az áramlást és a koncentrációt. Bemelegítés után egész testet átmozgató asana sorozatokat végzünk teljes szinkronban a légzéssel, majd rövid relaxációval zárjuk az órát.
A testérzetek, és a légzés folyamatos figyelése segít a jelenben maradni, megtanít fókuszálni, hiszen, ha csak egy pillanatra is elkalandoznánk, azonnal kiesünk az áramlásból.
A gyakorlásban végig fenntartott koncentráció összhangba hozza a testet és az elmét, közelebb kerülünk általa a meditáció állapotához, esetleg el is érjük azt. Ami a testet illeti: javítja a dinamikus állóképességet, valamint – a statikus órához hasonlóan – erősebbé és hajlékonyabbá tesz.
Ha szeretnél egy intenzív, fizikailag és mentálisan is harmonizáló gyakorlásban részt venni, várlak, szeretettel a dinamikus jógaórámon!
Középpont Jógastúdió | Jóga, relaxáció és meditáció | Pfeffer Kinga
Időpontok | Elérhetőségek
Az órarendben szereplő óráinkra előzetes bejelentkezés NEM szükséges!

jóga Oktatóink

középpont órarend

1.

Válassz

Válaszd ki jógaóráink közül azt, ami a leginkább érdekelne.

2.

Nézd meg az órarendet

Az órarendre kattintva megtalálod az általad keresett jógaóra időpontját.

3.

látogass el hozzánk

Már csak annyi a dolgod, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk a Középpontban!

program programajánló