+36 30 371 5180 | 1112 Budapest, Nevegy köz 2. 

blog

Középpont | Blog | Szerinted van a két kép között a különbség?

Szerinted van a két kép között különbség?

Igen, első látásra pár év, és pár kiló! Mindkettőn én vagyok az egyiken 29 évesen és közel 80 kilósan, a másikon 33 évesen és -25 kilóval könnyebben. De mégis, ha ránézek ezekre a képekre; számomra a legfontosabb üzenet a tekintetem… A szem tényleg a lélek tükre.
Számomra nagyon fontos a lelki egyensúly! Anélkül, szinte lehetetlen fogyni. Ha stresszes vagy, ha fáradt, bizonytalan – kínkeserves lesz az, hogy változtass… Nem lesz kedved sportolni, nem lesz kedved diétázni. Ha megígéred magadnak és utána elbuksz: csak egyre és egyre mélyebbre süllyedsz az önsajnálat mocsarában. Nem bízol magadban. Nem bízol a környezetedben. Mivel nem tudod magad elfogadni, ezért másokról is azt gondolod, hogy kritizálnak. Úgy érzed nem szeretnek, pedig csak Te nem szereted Önmagad. Vagy nem helyesen szereted.
Mit kell tenni, hogy kilépjen az ember ebből az ördögi körből?
Szerinted elég az, hogy végig csinálod a 90 napos diétát? Vagy 10 napig egy falatot nem eszel? Vagy heti hétszer jársz sportolni, úgy ahogy én tettem?
Elárulom: Én több évig éltem a saját zsírcsapdámban. De igazából a fogság már 10 évvel előtte elkezdődött. 21 éves voltam és 52 kiló. Fogalmam sem volt még akkor arról, hogy mi az, hogy ideális testsúly. Volt egy pasim, aki elhitette velem, hogy dagadt vagyok és hogy le kell fogynom. Persze ehhez én is kellettem, teljesen mást láttam a tükörben, mint a valóság. Más sem járt az eszemben, mint az hogy miért nem tud a mérleg 50 kg alá menni? Úgy éreztem magam a bőrömben, mintha 150 kilós lennék… Sajnos sosem álltam túl jól az önelfogadással. Hosszú-hosszú évekbe tellett, mire úgy-ahogy elégedett lettem magammal. Azok a mondatok, amiket akkor abban a lelkiállapotomban mondogattam magamnak, nyomot hagytak a testemben és a lelkemben is…
30 kilót híztam végül… A testem teljesítette, amit kimondtam és gondoltam magamról…
És hogy fogytam le végül?

Mondhatni pikk-pakk. 4 hónap alatt. Erőlködés nélkül.
Ez mit jelent? Hogy nem sportoltam? Dehogynem! De örömmel!
Hogy nem ettem? Dehogynem! Még nagyobb örömmel és végre étvággyal lelkiismeret furdalás nélkül!
Olyan dolgokat engedtem meg magamnak, amiket mindig is feltételekhez kötöttem: majd ha lefogysz, akkor megérdemled! Ez volt az egyik mantrám!

Mit változtattam meg? A nézőpontomat! Az énképemet és az életemet. Igenis munka az, hogy visszanyerjük a karcsú alakunkat – de csak akkor marad tartós, ha elsősorban belül is változunk.

A 7 formabontó hét egy rendhagyó program:
Nagyon sokat foglalkozunk a fizikai szinten túl – a szellemi és a lelki háttérrel is! Segítségünkre lesz egy csomó módszer:
Pszichológia
Masszázsok és testkezelések
Csoportos foglalkozások
Kineziológia
Jóga és do-in
Családállítás
Access Bars
Meditáció

Segítségünkre lesznek olyan szakképzett mentorok, akik nem engedik el a kezünk!
Ha bizonytalan vagy, vagy ha félsz: csak annyit tudok neked üzenni: Bárcsak 10 évvel ezelőtt valaki megfogta volna a kezem és segített volna megmutatni a kivezető utat a magam kreálta börtönből! Idekint már pofonegyszerűnek tűnik minden! De tudom, amikor még benne voltam, nem tudtam hinni benne, hogy valaha ki fogok tudni törni a mókuskerékből! Sikerült. Úgy, ahogy neked is fog!
Jelentkezz csak bátran és kezdd el életed legjobb kalandját, örömmel és könnyedén! Végy egy nagy lélegzetet és törj ki a megszokásokból – bonts formát – velünk!
Varga Krisztina

hírlevél

Iratkozz fel a hírlevelünkre, ahol sok hasznos információval látunk majd el, hogy nagyobb betekintést nyerhess stúdiónk életébe.

további bejegyzések